استفاده از یو پی اس در کلینیک، سونوگرافی، رادیولوژی و سیستمهای کامپیوتری
قطعی و نوسان برق در کلینیک، سونوگرافی، رادیولوژی و… خسارت مالی زیادی ایجاد میکند که گاهی قابل جبران نیست. بدین ترتیب، در اجرای راهکار تامین انرژی در بیمارستان، باید به بخش سونوگرافی و رادیولوژی و… توجه کرد. بنابراین استفاده از یو پی اس و باتری در بخش سونوگرافی، رادیولوژی و… بسیار مهم است. در این مقاله به معرفی انواع UPS و باتری مناسب برای سونوگرافی، رادیولوژی و… میپردازیم.
یو پی اس با تکنولوژی IGBT یا Ferronant (ترانس)
در بخش سونوگرافی و رادیولوژی، می توان از یوپیاس ترانس دار و یا IGBT (ادوات الکترونیکی به جای ترانس در یوپیاس قرار میگیرد) استفاده کرد. برای داشتن ولتاژ خروجی با کیفیت بالا می توان از یو پی اس IGBT استفاده کرد که وزن کمتری دارد اما هزینه بالاتری را باید پرداخت کرد. در مواردی که وزن یو پی اس اهمیتی ندارد و به دنبال کاهش هزینه هستید، می توان از یو پی اس ترانس دار استفاده کرد.
در بخش دندانپزشکی و منبع تأمین انرژی سیستم های کامپیوتری میتوانیم بدون هیچ مشکلی از یو پی اس ترانس دار که صرفه اقتصادی دارد، استفاده کنیم.
یو پی اس لاین اینتراکتیو
یو پی اس لاین اینتراکتیو، زمان سوئیچینگ آن حدود 15 میلی ثانیه است. در بخشهایی مانند دندانپزشکی ضرورتهای حیاتی کمتر وجود دارد بنابراین استفاده از یو پی اس لاین اینتراکتیو، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.
یو پی اس با قابلیت کارکرد با ژنراتور
در محیطهایی که قطعی و نوسان برق، سبب ضرر مالی زیاد و یا حتی آسیب جانی میشود، بهتر است از یو پی اس با قابلیت کار همزمان با ژنراتور استفاده کرد. در این حالت در صورت بروز اختلال در سیستم تأمین برق (یو پی اس یا ژنراتور) منبع دیگری به عنوان پشتیبان فوری وارد عمل میشود و مانع اختلال در کارکرد سیستم میشود.
یو پی اس با قابلیت DSP (کنترل فعال نویز)
از آنجا که اساس کارکرد دستگاههای سونوگرافی بر پایهی ارسال و دریافت امواج الکترومغناطیسی است، بنابراین عدم وجود نویز در این بخش اهمیت بسیاری دارد. به همین علت بهتر است از یو پی اس با قابلیت DSP در این بخش استفاده شود تا احتمال بروز خطا در نتایج سونوگرافی به حداقل برسد. انواع یو پی اس با قابلیت DSP را در وبسایت کی نو کاشان مشاهده و مقایسه نمایید.