
یو پی اس در خط تولید و کارگاه
در کنار دستگاههایی که اپراتور در خط تولید و کارگاه، با آن فرآیند تولید را کنترل میکند، لازم است یو پی اس استفاده شود. با استفاده از یو پی اس در خط تولید و کارگاه، در صورت بروز اختلال و یا قطع برق شهر، دستگاه فوری از سیستم تولید خارج نمیشود. اپراتور میتواند با دستگاه به مدت کوتاهی کار کند تا فرآیند تولید به موقعیت مناسبی برای توقف برسد. در این مقاله به معرفی انواع UPS و باتری مناسب یو پی اس در خط تولید و کارگاه میپردازیم:
یو پی اس با تکنولوژی ferronant یا IGBT
یو پی اس در خط تولید و کارگاه، میتواند از هر دو نوع یوپیاس ترانس دار و یا IGBT (ادوات الکترونیکی به جای ترانس در یو پی اس قرار میگیرد) استفاده کرد. برای داشتن ولتاژ خروجی با کیفیت بالا از یو پی اس IGBT استفاده میشود که وزن کمتری دارد اما هزینه بالاتری را باید پرداخت کرد. و در مواردی که وزن یو پی اس اهمیتی ندارد و به دنبال کاهش هزینه هستید، میتوان از یو پی اس ترانس دار استفاده کرد.
آنلاین یا لاین اینتراکتیو
مهم ترین ویژگی یو پی اس آنلاین، زمان سوئیچینگ صفر میلی ثانیه است. زمان سوئیچینگ یو پی اس لاین اینتراکتیو حدود 15 میلی ثانیه است. با در نظر گرفتن اهمیت و نقش خط تولید و کارگاهها، هر دو نوع یو پی اس برای استفاده در خط تولید و کارگاه مناسب است. انواع یو پی اس آنلاین را در وبسایت کی نو کاشان مشاهده و مقایسه نمایید.
یو پی اس با قابلیت کار همزمان با ژنراتور
قطعی و نوسان برق در خط تولید و کارگاه، ضرر مالی به همراه دارد. به همین علت بهتر است از یو پی اس با قابلیت کار همزمان با ژنراتور استفاده کرد. در این حالت در صورت بروز اختلال در سیستم تأمین برق (یو پی اس یا ژنراتور) منبع دیگری به عنوان پشتیبان فوری وارد عمل میشود و از اختلال در خط تولید و توقف ناگهانی جلوگیری میکند.